Archieven

Dit bericht is 662 keer gelezen

STOLWIJK- Deze herfst komt Restaurant de Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk met een bijzondere prijsvraag. Terwijl u dit leest is men namelijk weer bezig met het uitwerken van nieuwe gerechten voor in het 8-gangen ‘Menu du Chef.’ Natuurlijk zitten chef-kok/eigenaar Frank Streefland en zijn collega’s nooit om culinaire inspiratie verlegen, maar voor de verandering wilden zij hun gasten eens de kans geven om mee te denken.

Vandaar dat er een prijsvraag is uitgeschreven. Deelnemers kunnen t/m 20 oktober a.s. hun idee voor een nieuw gerecht insturen naar info@polderkeuken.nl. “Koud of warm; vlees, vis, vegetarisch of dessert: wees vooral zo creatief mogelijk,” zegt Streefland.

De inzending mag voorzien zijn van een beknopte omschrijving van gerecht en ingrediënten, maar natuurlijk ook van een volledig uitgewerkte receptuur en/of foto’s. Streefland: “Uiteindelijk wordt er vooral op smaak gelet, hoewel een goede presentatie ook zeker wat waard is.” Ook niet onbelangrijk: de Nieuwe Polderkeuken heeft al sinds jaar en dag een voorliefde voor (lokale) Nederlandse en seizoensgebonden producten.

Winnaar
Rond 28 oktober a.s. zal dan de winnaar bekend gemaakt worden via de Sociale media van het restaurant. De winnaar van deze prijsvraag krijgt een 5-gangenmenu voor twee personen (excl. dranken) aangeboden in restaurant De Nieuwe Polderkeuken.

“Uiteraard zal het winnende gerecht dan geserveerd worden, als gang in het Menu du Chef. Veel succes, en dat de beste moge winnen”, aldus Streefland.

Dit bericht is 662 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief