Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 1070 keer gelezen

GOUDA/KRIMPEN A/D IJSSEL – Dierenopvang Gouda neemt tijdelijk haar intrek in het eerder tijdelijk gesloten Dierenopvangcentrum in Krimpen aan den IJssel. Reden is dat het opvangcentrum in Gouda binnenkort wordt verbouwd.

Het dierenopvangcentrum in Gouda dateert uit 1974 en is toe aan een update. “De verwachting is dat de verbouwing medio februari 2022 start en ongeveer een half jaar in beslag gaat nemen”, zo laat Dierenopvang Gouda weten. “Medio augustus hopen we de deuren van het verbouwde opvangcentrum weer te openen.”

In eerste instantie was de bedoeling dat er op de locatie aan de Groenhovenweg in Gouda doorgewerkt kon worden tijdens de verbouwing. “Dit blijkt niet het geval. Het is praktisch gezien niet mogelijk en de verbouwing zorgt voor veel overlast en stress bij onze dieren. Daarnaast is een bouwterrein geen geschikte plek voor onze medewerkers en onze bezoekers.”

Op het bouwterrein in Gouda wordt een aparte ruimte gecreëerd die dienst zal doen als aannamepunt voor (zwerf)dieren een afstandsdieren. “De dieren worden door ons naar de locatie in Krimpen gebracht waar zij de benodigde zorg zullen krijgen.

Inwoners van de gemeente Gouda die afstand van hun huisdier willen doen, kunnen na telefonisch overleg, terecht in Gouda of in Krimpen. “Mochten eigenaren van vermiste huisdieren niet op eigen gelegenheid naar Krimpen kunnen reizen om bijvoorbeeld hun vermiste huisdier op te halen, dan zullen wij in overleg een passende oplossing vinden. Ze kunnen hiervoor contact met ons opnemen.”

Dit bericht is 1070 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief