Archieven

Dit bericht is 959 keer gelezen

dilettantKRIMPEN A/D LEK – In de eerder gestaakte wedstrijd tegen DRL boekte Dilettant in de resterende twintig minuten de volle winst: 1-2.
Het duel werd zaterdagmiddag in Rotterdam bij 1-1 hervat met een vrije trap voor Dilettant vanaf zo’n twintig meter schuin voor doel. Jeffrey Schroevers zette zich achter de bal en iedereen bereidde zich voor op een hard schot op doel. In plaats daarvan werd het een ingestuurde variant, die helaas voor Dilettant geen doel trof.
Tegen de negen man van DRL kon Dilettant blijven aandringen omdat de thuisploeg natuurlijk probeerde de 1-1 vast te houden. Een verdwaalde voorzet van Sven Schilders belandde op de bovenkant van de lat en even later na zes minuten viel de goal voor Dilettant. Een voorzet van Sven Schilders werd door de geheel vrijstaande Jesper van den Adel feilloos ingekopt.
Met die goal veranderde de wedstrijd totaal want Dilettant verzuimde de bal rustig rond te tikken. In plaats daarvan werd het een zenuwachtig spelbeeld en kon DRL zowaar ten aanval trekken. Het slaagde er ook in om doelman Jeroen Bosman op de proef te stellen en daarbij had Dilettant éénmaal geluk dat de bal op de lat belandde. Op enig moment verdedigde Dilettant zo ver dat de goalie van DRL zich rond de middellijn ophield.
Via Remco Mulders was er ook voor Dilettant nog een kansje na een voorzet van Jesper van den Adel, maar de keeper van DRL was alert. Met een laatste hoge wanhoopsbal van DRL richting het doel van Dilettant kwam een einde aan deze twintig minuten en heeft Dilettant gedaan wat het moest doen. Een kleine overwinning meenemen naar Krimpen aan de Lek.

Dit bericht is 959 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief