Archieven

Dit bericht is 1475 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK – De laatste wedstrijd in de poulefase van de districtsbeker is in een grote overwinning van Dilettant geëindigd. Ammerstol werd in Krimpen aan de Lek met 12-3 aan de kant gezet.

Vanaf het begin domineerde de thuisploeg en door onzorgvuldigheid duurde het nog tot de veertiende minuut voordat de 1-0 op het scorebord stond. Daarna ging het snel voor het vlot combinerende Dilettant en al bij de rust was de stand 6-0.

Na rust wist het publiek in de beginfase niet wat het zag. Ondanks twee opeenvolgende reddingen van keeper Ian Hendriks met handen en voeten, kwam de bal rand 16 bij een totaal vrijstaande speler van Ammerstol en kon gemakkelijk de 6-1 aantekenen. Direct erna viel de 7-1 en in de minuut erna een uitbal van Ammerstol op zo’n 35 meter van de achterlijn. Die kon worden ingegooid naar een volkomen vrijstaande speler, die vrij baan had richting Ian Hendriks. Die moest zijn goal uit en werd door een mooie lob gepasseerd. Een minuut of vijf later was er een vrije trap van Ammerstol en van zo’n 20 meter ging die bal erin en was het 7-3.

Verder liet Dilettant het niet komen. Met het frivole voetbal van voor rust werd weer de aanval gezocht en dat leverde de nodige kansen op. Als ze allemaal waren benut dan was de uitslag hoger uitgevallen dan de uiteindelijke 12-3.

De goals voor Dilettant werden gescoord door Sven Schilders (3), Ezra van Dijk (2), Jesper van den Adel (4) en Remco Mulders (2). Hiermee heeft Dilettant negen punten uit de drie groepswedstrijden vergaard en dat is een prima prestatie.

Een mooie uitgangspositie voor komende zaterdag wanneer de uitwedstrijd tegen BZC/Zuiderpark voor de aftrap van de nieuwe competitie staat gepland.

Dit bericht is 1475 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief