Archieven

Dit bericht is 1666 keer gelezen

HAASTRECHT – De Dire Straits tributeband BOOM, Like That! treedt zaterdag 14 december op in Theater Concordia in Haastrecht.

Love over Gold uit 1982 geldt als een van de beste albums van Dire Straits. De 8-koppige band BOOM, Like That! speelt het album integraal en helemaal live. Na de pauze wordt andere muziek van Dire Straits en Mark Knopfler gespeeld.

Love over Gold was het vierde studioalbum van de band en telt slechts vijf nummers. Een karakteristiek album met klassiekers als ‘Telegraph Road’, hĂ©t nummer voor de meeste fans en ‘Private Investigations’, een van de grootste hits van Dire Straits. Maar ook ‘Love over Gold’, een meeslepend nummer met klassiek gitaar, dat bijna nooit meer live ten gehore wordt gebracht.

Het concert begint om 20.15 uur. Het betreft een staconcert, er zullen maar enkele zitplaatsen zijn. Kaarten (à 23,50 euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

Dit bericht is 1666 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief