Archieven

Dit bericht is 880 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Donderdagmiddag hield de politie een verlichtingscontrole op de Algerabrug. Dit deden zij in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland afdeling Krimpen aan den IJssel. 

Zeker in deze donkere dagen voor de Kerst is het belangrijk om goed verlicht te zijn op de fiets. Toch zijn verschillende fietsers erop gewezen, dat hun voor- of achterlicht niet brandde. Zodra het donker begint te worden, moet de verlichting op de fiets branden. Bij sommigen stond het gewoon uit, bij andere deed het licht het niet of was er zelfs helemaal geen lampje.

“Vanmorgen brandde het licht wel, de batterij is op en ik had het nog tegen mijn vader gezegd”, waren veel opmerkingen van fietsers waarvan de verlichting het niet deed. De smoesjes mochten niet baten, want diverse fietsers moesten de rit naar huis verder lopend afleggen én met een boete op zak.

Dit bericht is 880 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Diverse boetes uitgedeeld bij verlichtingscontrole op Algerabrug

  • prima zaak , allemaal gemakzucht , voor een paar euro heb je licht voor op je fiets , flink bekeuren , sommige scholieren rijden tegen de richting in op een rotonde , zonder licht en donkere kleding , en als automobilist krijg je nog de schuld ook bij een aanrijding , te gek voor woorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief