Archieven

Dit bericht is 927 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK – Na zes jaar heeft de werkgroep ‘Vrienden van Israël in de Krimpenerwaard’ besloten geen avonden meer te organiseren. Medeoprichter Jaap Bremmer gaf zaterdagmiddag een toelichting op de radio. 

Twee zaken noemde hij voor het doen beëindigen van de succesvolle reeks avonden. Allereerst zijn er allerlei belemmeringen door de coronamaatregelen. Daarnaast is er een goed alternatief, maar liefst driemaal per week. Vanuit Nijkerk is er iedere maandag, woensdag en vrijdag een uitzending van christenen voor Israël.  Deze live-uitzendingen zijn te volgen via deze link.

Daarnaast speelt ook een derde factor en dat is de leeftijd van degene die de avonden organiseren. Dit alles maakt dat het besluit om te stoppen definitief is. Jaap maakte van de gelegenheid gebruik om alle mensen te bedanken die betrokken waren bij de avonden.  Dit geldt ook voor degenen die de bijeenkomsten bezochten. Hij benoemde daarbij de doelstelling om Israël meer op de kaart te zetten. Zeker in het licht van de tijdsperiode waarin we nu leven. Wat Bremmer betreft is de missie geslaagd.

Tot slot maakte hij de luisteraars attent op de avonden van de Israëlkring in de Rehobothkerk, Landerijen 1 in Krimpen a/d IJssel.  Op de donderdagen 11 november en 9 december is een ieder welkom bij de bijeenkomsten die dan worden gehouden

Dit bericht is 927 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief