Archieven

Dit bericht is 597 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – De Krimpense Lions Club start op woensdag 1 december alweer voor de zevende keer haar inzamelingsactie van Douwe Egberts punten en vreemd en oud geld. Met de DE-punten worden pakken koffie aangeschaft voor de Voedselbank Krimpen aan den IJssel en met het ingezamelde vreemd en oud geld worden staaroperaties in derdewereld landen bekostigd.

Met een onderbreking vorig jaar vanwege de coronapandemie hopen de Lions na zes eerdere zeer succesvolle edities ook dit jaar weer een mooi resultaat te boeken. Na de vorige actie kon de Krimpense Voedselbank met de ingezamelde DE-waardepunten een jaar lang van pakken koffie worden voorzien. Met het opgehaalde oud en vreemd papier- en muntgeld konden 130 staar-operaties worden uitgevoerd in de derdewereld.

De opgehaalde waardepunten worden bij het inwisselen door Douwe Egberts met vijftien procent verhoogd. Daarnaast is de Lions Club via haar netwerk in staat het ingezamelde oud en vreemd geld om te zetten in euro’s. Het opgehaalde bedrag wordt vervolgens door Wilde Ganzen met vijftig procent verhoogd.

De inzameldozen staan de hele maand december in bijna alle Krimpense supermarkten en ook bij één supermarkt in Krimpen aan de Lek. Daarnaast staan er inzameldozen in de volgende kerkgebouwen: de Bron, IJsseldijkkerk, Immanuelkerk, Rank, Rehobothkerk, Sionskerk en Wingerd. Tenslotte komen er ook weer inzameltassen te hangen in de bekende gele bussen van de Belbus Krimpen aan den IJssel.

Dit bericht is 597 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief