Archieven

Dit bericht is 2370 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Drie seizoenen lang dagelijks baantjes trekken voor ‘Kika’, Stichting Kinderen Kankervrij. Zondagmiddag even na 12.30 uur zwom de 79-jarige Ad de Laet  in zwembad ’t Wilgerak de allerlaatste meters. Onder luid applaus en aanmoediging van belangstellenden en familieleden is een prestatie van formaat geleverd.

Ad zijn vooraf gestelde doel was: “voordat ik tachtig ben duizend kilometer zwemmen voor het goede doel.” En dit moment werd zondagmiddag bereikt. Een aantal familieleden zwommen de laatste baantjes mee. Zichtbaar bibberend van de kou vanwege een vlagerige wind, regenslag en een buitentemperatuur van amper vijftien graden. De krasse Ad heeft de afgelopen jaren duidelijk weerstand opgebouwd.  Onverschrokken en zonder een merkbare rilling, zowel in als uit het water.

Huzarenstukje
Uit handen van zijn vrouw Ans kreeg hij een dikke pakkerd en een mooie bos bloemen. Opluchting bij beiden omdat het huzarenstukje volbracht is. Zeker omdat de sportieve zwemmer door gezondheidsredenen  niet altijd de baantjes kon trekken.  Belangrijk voor nu is een fantastisch eindbedrag van ruim 5.000,- euro voor Kika. De komende weken blijft de mogelijkheid om het bedrag verder aan te vullen. Deze link leidt naar de doneerpagina.

Dit bericht is 2370 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief