Archieven

Dit bericht is 1745 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – De politie heeft beelden vrijgegeven van een man die pint. Hij doet dat met een pas die afgelopen mei in Krimpen aan den IJssel werd gestolen van een 90-jarige vrouw, waarschijnlijk tijdens haar deelname aan een rolstoelvierdaagse. Van de rekening van de vrouw is voor ruim drieduizend euro gepind.

De zoon van de vrouw doet haar administratie en die ontdekte iets vreemds. Hij zag op de bankafschriften dat er twintig keer was gepind voor ruim drieduizend euro. Tot verbazing van zoon en moeder.

Vervolgens kwamen ze er achter dat de portemonnee met pinpas van de vrouw was gestolen. De dagen voor de opmerkelijke pintransacties had de bejaarde vrouw, die in een rolstoel zit, meegereden met de vierdaagse. Vermoedelijk is haar portemonnee op één van deze ritjes uit haar tas gestolen.

De man staat op beeld terwijl hij pint met de gestolen pas bij supermarkt Dirk van de Broek in Krimpen op zaterdagochtend 25 mei. Hij droeg een grijze flatcap en een zwarte Northface jas. De man had een briefje bij zich waarop de pincode stond.

De man staat op beeld terwijl hij pint met de gestolen pas bij supermarkt Dirk van de Broek in Krimpen op zaterdagochtend 25 mei. Hij draagt een grijze flatcap en een zwarte Northface jas. De man had een briefje bij zich waarop de pincode stond.

Hij heeft meerdere keren met de gestolen pinpas betaald, bij verschillende supermarkten.

In het regionale opsproringsprogramma Bureau Rijnmond zijn donderdagavond beelden getoond van de man. Wie hem herkent kan bellen met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000..

Dit bericht is 1745 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief