Archieven

Dit bericht is 2841 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Als je in de winkel komt valt direct de geur van vers hout op. Dat is ook niet vreemd, want veel producten zijn van dit materiaal gemaakt. Duurzaam speelgoed zoals een houten treinbaan die generaties mee kan gaan. In combinatie met service en aandacht is ‘Olifantje in het bos’ voor ouders en kinderen een beleving.

“Wij richten ons niet op ragespeelgoed wat voornamelijk van plastic is gemaakt”, maakt Elfri van Lommel duidelijk. Samen met haar partner Jim Verstegen heeft zij vorig jaar besloten deze zaak in de Lopikerstraat te starten. “Wat bijvoorbeeld ook goed loopt zijn de keukentjes, blokken en fietsjes.”. Jim vult aan dat veel mensen verrast zijn als ze voor het eerst in de winkel komen. “Vaak laat men blijken dat ze het assortiment erg leuk vinden. Vooral omdat men op gemak rond kan kijken. Inmiddels hebben we al de benodigde ervaring opgedaan, zodat we goed aanvoelen waar we kinderen en ouders blij mee kunnen maken.”

Speelhoek
De naam Olifantje in het bos is afgeleid van een liedje wat de dochter van Elfri en Jim thuis vaak zingt. “We waren op zoek naar een naam die herkenbaar is voor kinderen. Op een gegeven moment waren we het samen eens dat dit de juiste naam was”, glimlacht de eigenaresse. Onlangs is een lange tafel neergezet waar klanten wat kunnen nuttigen. Ondertussen kunnen de kinderen zich uitleven in de speelhoek. “Daarmee hebben we een unieke plek waar je even lekker met je kind kunt ontspannen”, aldus een duidelijk zichtbaar trotse Verstegen. “We willen klanten iets bieden om wat langer te blijven, rust te nemen zodat we ook de tijd hebben om ze nog beter te adviseren.”

Trouwen
Naast de fysieke winkel is er ook een webshop waar alle artikelen online gepresenteerd worden. Op deze site zijn ook blogs te lezen van Elfri die daarmee een kijkje geeft in het leven van haar gezin. “Met twee kleine kinderen is het soms erg druk. Gelukkig hebben we veel hulp van lieve mensen om ons heen”, geeft van Lommel aan. “Met de blogs laat ik ook zien dat we deze zaak als gezin doen met alle dagelijkse dingen daaromheen. We krijgen daar veel leuke reacties op.” Binnenkort zal ongetwijfeld te lezen zijn dat Elfri en Jim in het huwelijksbootje gaan stappen. “Ja, dat doen we er ook nog even bij. Druk aan het plannen en we nemen onze lezers daar ook zeker in mee”, lacht de vrolijke aanstaande bruid.

Olifantje in het bos is gevestigd aan de Lopikerstraat 15. Elfri en Jim zijn komende zaterdag te gast in de radio-uitzending tussen 12.00 en 14.00 uur.

Dit bericht is 2841 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief