Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 1049 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Een aantal leden van Ondernemerskring Krimpenerwaard wordt hard getroffen door de coronamaatregelen en het traditionele netwerken komt dit jaar nauwelijks van de grond. Om toch de mogelijkheid te bieden elkaar te treffen had het bestuur besloten om haar jaarvergadering digitaal te houden.

Dat was voor de ene ondernemer gesneden koek en voor de andere een nieuwe manier van elkaar ontmoeten. Na het afspreken van de ‘regels’ en wat gepuzzel met microfoons aan of uit zetten werden de agendapunten vlot afgehandeld.

Het bestuur vertelde aan haar leden dat zij het afgelopen jaar ondanks de bijzonder omstandigheden niet stil gezeten heeft en lichtte toe in welke gremia zij de ondernemers uit de waard vertegenwoordigt. Mede door de hoeveelheid tijd die dit kost zijn ze blij met de toetreding van Jan Duel (Dekker Europe BV) tot het bestuur.

De leden riepen bestuur op om vooral meer te communiceren, een oproep waar het bestuur de komende tijd zeker gehoor aan gaat geven.

Wethouder Jan Vente logde halverwege in om de ondernemers in deze tijd een hart onder de riem te steken en in het kort te vertellen waar de gemeente Krimpenerwaard op het gebied van de ondernemers mee bezig is.

Dit bericht is 1049 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief