Archieven

Dit bericht is 1807 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis, zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Een scheiding roept sterke emoties op bij alle gezinsleden. Het Brugproject is een preventieve training voor kind en ouders na de scheiding. Op maandag 6 januari gaat de eerste groep van start in Schoonhoven.

Blijvend ouderschap, het contact tussen kind & ouders en het welzijn staat in deze training centraal. Door hiervoor zorg te dragen kan een kind zich zo goed mogelijk blijven ontwikkelen. De kinderen bouwen daardoor een ‘brug’ voor zichzelf tussen hun ouders.

De Gemeente Krimpenerwaard subsidieert Het Brugproject. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. De training is voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 8 – 12 jaar. Vanaf maandag 6 januari gaat de eerste groep van start in Schoonhoven. De training vindt plaats in gebouw De Brug, Pasteurweg 100. Ieder kwartaal start een nieuwe groep in één van de kernen van onze gemeente.

Kijk op www.pedagogische-begeleiding.nl voor meer informatie of bel: 06-29208907. Contactpersoon is Dieuwertje Meijer van Pedagogische Begeleiding Krimpenerwaard.

Dit bericht is 1807 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief