Archieven

Dit bericht is 5735 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Een inwoner van Krimpen aan den IJssel is afgelopen weekend overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Dat is maandag bekend gemaakt.

Het is de eerste inwoner van Krimpen die overlijdt aan het virus. Burgemeester Martijn Vroom: “Mijn gedachten gaan uit naar de nabestaanden. Ik wens hen veel sterkte en troost toe.” Daarnaast leeft de burgemeester mee met alle Krimpenaren, en hun gezinnen, die op dit moment strijden tegen het coronavirus.

Volgens Vroom was het onvermijdelijk dat het virus ook in de IJsselgemeente slachtoffers zou maken. “Er zullen waarschijnlijk meer inwoners overlijden aan dit virus, helaas. Het verdrietige nieuws is een waarschuwing voor ons allemaal. We hebben alle Krimpenaren nodig om het coronavirus te stoppen. Met elkaar zijn we op de goede weg. Blijf dit volhouden.”

De burgemeester vraagt inwoners om zich aan de regels te houden. “Blijf zoveel mogelijk thuis, houd anderhalve meter afstand en was vaak de handen. Maar let ook op elkaar en help elkaar. Samen komen we door deze moeilijke periode heen.”

Dit bericht is 5735 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief