Archieven

Dit bericht is 811 keer gelezen

bokkentochtKRIMPENERWAARD – Na de geslaagde Herfstbokkentocht vindt zondag 7 april in de Krimpenerwaard een Lentebokkentocht plaats.
Zes cafés in het oostelijk deel van de Krimpenerwaard schenken lentebockbieren uit de fles en van de tap tijdens een tocht langs deze horecagelegenheden. Het gaat om Het Wapen van Stolwijk, De Vlisterstee (Vlist), Holle Bolle Gijs (Schoonhoven), café Huis den Hoek (Haastrecht), sportcentrum De Stoep (Bergambacht) en dorpscafé de Stappers (Ammerstol).
“Het is een rondje van 26 kilometer”, vertelde Jovita Philip van het Wapen van Stolwijk vrijdagmiddag in de Infoshow van RTV Krimpenerwaard. “Goed te doen op de fiets, maar ook rijden er pendelbusjes rond.”
Deelnemers aan de bokkenktocht kunnen zondagmiddag om 13.00 starten. “Stempelkaarten zijn voor 17,50 euro verkrijgbaar aan de bar van de deelnemende cafĂ©s. Bij iedere deelnemende kroeg staat een heerlijk bockbiertje – of een drankje naar keuze- met een hapje klaar. Voor wie niet gebruik wil maken van eigen vervoer, rijden er twee pendelbusjes rond. Meerijden kost zeven euro extra.”
bokken2

Dit bericht is 811 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief