Archieven

Dit bericht is 2325 keer gelezen

SCHOONHOVEN – De temperatuur deed vandaag niet onder voor een Montmartre zoals we deze kennen in de Franse Steden. Ondanks de hitte zijn organisatie en deelnemers meer dan tevreden.

“En dat terwijl ik de voorbereidingen met de ‘Franse slag’ had gedaan”, vertelde Orly Trost zaterdagmiddag in de uitzending bij RTV Krimpenerwaard. Samen met Maaike Vermeulen heeft zij gezorgd dat de Montmartre in de Zilverstad mogelijk werd. Ondank de hoge temperaturen heeft Orly geen moment gedacht om het evenement af te blazen. “In Frankrijk is het tenslotte ook altijd warm, dat hoort erbij.” Stadsbrouwerij Argentum was aanwezig met de zilveren bus om de ergste dorst te lessen.

Lokale kunstenaars, zoals Nanette Maaijen en Iris van den Hoorn, hadden vandaag de gelegenheid om het belangstellende publiek kennis te laten maken met hun schilderkunst. Ter plaatse werd geschilderd en waren diverse werken te bewonderen. Goede zaken werden ook gedaan door een paragnost. Deze voorspelde onder andere dat volgend jaar opnieuw een Montmartre in Schoonhoven wordt gehouden. “Wat mij betreft wel”,  glimlacht Orly. “Ik heb er enorm van genoten vandaag.”

Dit bericht is 2325 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Eerste Montmartre Schoonhoven groot succes

  • Ziet er mooi en gezellig uit.

    Houd mij van harte aanbevolen voor deze markt.

    U kunt mijn werk vinden op mijn facebook account.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief