Archieven

Dit bericht is 1650 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Ondernemerswinkel De Oude Apotheek in Schoonhoven is deze week gestart met een ‘eerstehulp-desk’. Ondernemers/zzp’ers uit de Krimpener- en Lopikerwaard kunnen er terecht met vragen over het coronavirus.

“Op onze website kunnen belangstellenden terecht met alle vragen die ze op dit moment hebben rondom ondernemen ten tijde van het coronavirus”, licht Lia Steeman namens het team achter de eerstehulp-desk toe. “Wij zorgen ervoor dat ons netwerk van deskundige collega-ondernemers de vragen gaan beantwoorden. Samen sparren, in contact blijven en naar mogelijkheden zoeken in deze nieuwe werkelijkheid. Want voorlopig is het coronavirus here to stay, helaas…”

Steeman is blij om te zien dat al veel ondernemers willen helpen. “Een groot netwerk dat wij hebben opgebouwd, samen met de zzp-verenigingen in de regio. Ook treden we, samen met de zzp-verenigingen in de regio op als contactpersoon en sparringpartner naar de gemeente. Bijvoorbeeld als er vragen zijn kunnen we die bundelen en zorgen dat zij die, bijvoorbeeld via hun website, beantwoorden en hierover communiceren.”

Afsluitend: “Laten we niet bij de pakken neerzitten, maar zoveel mogelijk de schade beperken en nieuwe mogelijkheden zoeken. Dit is dé tijd om als zelfstandig ondernemers te laten zien hoe flexibel en creatief we zijn.”

Dit bericht is 1650 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief