Archieven

Dit bericht is 1297 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Bij een bedrijf aan de Van der Giessenweg op bedrijventerrein Stormpolder in Krimpen aan den IJssel heeft vrijdag een integrale controle plaatsgevonden. Controleurs constateerden daarbij dat er teveel gasflessen buiten de opslagvoorziening stonden. Ook troffen ze een gemanipuleerde elektriciteitsmeter aan. Netbeheerder Stedin heeft de elektriciteitsaansluiting vervolgens direct afgesloten.

In het pand bevond zich een gemanipuleerde elektriciteitsmeter. De zegels waren verbroken en de elektriciteitsaansluiting was verzwaard. Stedin heeft de aansluiting direct afgesloten. De ondernemer moet de elektriciteitsaansluiting opnieuw aanvragen.

Lachgasflessen
Buiten de opslagvoorziening troffen de controleurs teveel lachgasflessen aan. Deze waren ook niet beschermd tegen omvallen. Dit leverde een gevaarlijke situatie op. De lachgasflessen zijn op de juiste wijze opgeslagen. Milieudienst DCMR adviseert de gemeente over nadere stappen, omdat controleurs in dit pand eerder onregelmatigheden aantroffen.

Dit bericht is 1297 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief