Archieven

Dit bericht is 518 keer gelezen

[partnerbijdrage]

Een groot voordeel van een elektrische haard onder uw televisie is het gegeven dat een elektrische haard nooit tot hele grote temperaturen zal stijgen. Dit zorgt ervoor dat er geen schade aan uw televisie wordt toegebracht. Wat zijn nog meer voordelen van cinewall haarden?

Kiezen voor ontspanning en vlammenspel
Een elektrische haard zorgt voor realistische vlammen vol met sfeer en een geleidelijke warmte. Het combineren van uw televisie met een open haard is een gouden combinatie. Deze combinatie heeft de naam cinewall met haard. Maak het uzelf gemakkelijk op uw comfortabele bank en zet uw favoriete programma of muziek aan. Het grote voordeel van een elektrische haard in combinatie met uw televisie is het fijne plekje om volledig tot rust te komen, bijvoorbeeld na een dag hard werken.

Veiligheid op iedere plek in uw woning
Heeft u kinderen of huisdieren? Geen enkel probleem voor de cinewall. Iedereen kan en mag zich vrijelijk bewegen in huis. De warmte die wordt afgegeven is subtiel en levert geen brandgevaar op. Een elektrische haard vormt een veilige haven. Ook hoeft u niet bang te zijn voor koolmonoxide, omdat deze stoffen niet tot ontwikkeling kunnen komen in een elektrische haard. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van dik en veilig glas. Deze aspecten geven samen veel veiligheid.

Nog een bijkomend voordeel is het feit dat een elektrische haard op iedere plek geplaatst kan worden. Een kachel op gas of hout heeft een rookkanaal nodig en dit zorgt voor de nodige belemmeringen en onnodig veel werk. Een elektrische kachel is daarentegen eenvoudig te plaatsen en behoeft geen rookkanaal. Een elektrische kachel maakt gebruik van elektriciteit middels het stopcontact. Dit zorgt voor de fijne flexibiliteit bij het plaatsen.

Dit bericht is 518 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief