Archieven

Dit bericht is 2023 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Stichting Krimpen Presents houdt op zaterdag 18 september het Krimpen Music Festival, met optredens van onder anderen Emma Heesters en Massada.

Het moet een dag worden die in het teken staat van ‘ontmoeten en verbinding, onder het genot van heerlijke muziek en uiteraard een hapje en drankje’, laat de organiserende stichting weten. “Dit jaar geen Krimpen Festival zoals men gewend is, maar een dag die volledig in het teken staat van muziek. Dat er geen sport -en cultuurmarkt is betekent niet dat het aanbod niet gevarieerd zal zijn. Van blues-rock tot klassiek, voor ieder wat wils.”

Een samenwerking met Stichting IJsseldijk Concerten maakt dat er ‘s avonds in de IJsseldijkkerk een concert gratis toegankelijk is van het Erard Ensemble, het programma bestaat uit de Serenade strijktrio van Ernst van Dohnanyi en het eerste pianokwartet van Johannes Brahms.

Voorafgaan daaraan zijn er op het Raadhuisplein vanaf 14.00 uur optredens van zangeres Emma Heesters, een mystery act, de ABBA coverband A*fever en Dj Peter Gelderblom. Daarnaast natuurlijk ook lokale bands, zoals de Polyphonics en Smokey Attic. “Bijzondere aandacht geven we aan het jubileum 70 jaar Molukkers in Nederland. Hiervoor is de band Massada geboekt.”

Het festival symboliseert volgens Krimpen Presents de overgang van een lastige (corona)tijd naar een wereld waarin evenementen weer mogelijk zijn. “Daarmee wordt Krimpen Music Festival 2021 het allereerste coronaproof muziekfestival in Krimpen aan den IJssel. Als organisatie gaan wij ervanuit dat we te maken zullen krijgen met extra maatregelen. Wat dit precies zal inhouden is nog niet bekend.”

Dit bericht is 2023 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief