Archieven

Dit bericht is 832 keer gelezen

emteSTOLWIJK – Supermarkt Coop aan de Goudseweg in Stolwijk opent maandag 25 maart om 18.00 uur feestelijk de deuren. De voormalige Emté-supermarkt is dan voorzien van de Coop-stijl. Ondernemers Gerrit en Wilma de Jong zijn blij met het behaalde resultaat: “We nodigen iedereen van harte uit om de opening met ons mee te vieren.”
Tijdens de feestelijke openingsavondpresenteren de ondernemers samen met hun team de vernieuwde supermarkt. De Jong: “We gaan er een feestje van maken. Toen we anderhalf jaar geleden verbouwden, sloegen onze kinderen de eerste paal, ze legden de eerste steen én ze deden de openingshandeling. Zij gaan nu opnieuw onze winkel officieel openen. Daarnaast zorgen we natuurlijk voor een hapje en een drankje. In de eerste weken organiseren we bovendien allerlei leuke acties, de eerste 250 klanten ontvangen bij besteding van 20 euro of meer bijvoorbeeld een gratis appeltaartje.”
De verbouwing van het winkelpand aan de Goudseweg is bijna afgerond. Omdat de winkel niet lang geleden flink verbouwde, was een rigoureuze verbouwing nu niet nodig. Wel wordt de winkel uitgebreid, en hij wordt voorzien van de Coop-uitstraling. “Het ruime kruidenierswarenassortiment wordt aangevuld met een versafdeling, waar de ambachtelijke slagerij blijft”. aldus De Jong. “Met aanvullende services zoals zelfscankassa’s, een PostNL-punt en stomerij is de supermarkt van alle gemakken voorzien.”

Dit bericht is 832 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief