Archieven

Dit bericht is 884 keer gelezen

emteSTOLWIJK – Emté De Jong in Stolwijk sluit zaterdag 16 maart om 17.00 uur de deuren. In ruim één week tijd wordt de supermarkt vervolgens omgebouwd tot Coop.
Ondernemers Gerrit en Wilma de Jong: “Ruim anderhalf jaar geleden hebben we rigoureus verbouwd, we kregen er toen ook achthonderd meter bij. Grondig verbouwen hoeven we nu dus niet, wel wisselen we van kleur: van groen naar oranje.”
De winkel wordt van top tot teen voorzien van de Coop-stijl. Nieuw, maar toch vertrouwd, aldus het ondernemersechtpaar. “De indeling blijft hetzelfde, zodat klanten hun boodschappen niet allemaal opnieuw moeten zoeken. Ook de ambachtelijke slagerij blijft. Daarnaast komt er nog meer aandacht voor vers. Zo kunnen klanten op de nieuwe groente- en fruitafdeling terecht voor losse tomaatjes, eieren en aardappelen en is het mogelijk om verse jus d’orange te tappen. Op de nieuwe broodafdeling behoudt het brood van Echte Bakker Treur haar plekje in de schappen.”
Naast de traditionele kassa’s introduceert Coop De Jong zelfscan en nieuwe zelfscankassa’s. De Jong: Met een stomerij en een fraaie bloemen- en plantenafdeling is de winkel van alle gemakken voorzien. De openingstijden blijven hetzelfde: van maandag tot en met vrijdag is de winkel van 8.00 tot 20.00 uur geopend, en op zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur.”
Op maandag 25 maart om 18.00 uur wordt Coop Stolwijk feestelijk geopend.

Dit bericht is 884 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief