Archieven

Dit bericht is 1017 keer gelezen

emteKRIMPEN A/D IJSSEL – De Emté supermarkt in winkelcentrum Crimpenhof in Krimpen aan den IJssel sluit zaterdagmiddag 2 maart om 15.00 uur de deuren. In ruim twee weken tijd wordt de supermarkt vervolgens omgebouwd tot Coop.

Supermarktmanager Remco de Ronde: “De winkel wordt compleet verbouwd tot een prachtige nieuwe Coop. Samen met het vertrouwde team verrassen we klanten met een topwinkel.”

De Ronde: “Ik kijk ernaar uit om alle inwoners van Krimpen aan den IJssel te verwelkomen in de nieuwe Coop-supermarkt. De winkel ziet er straks helemaal anders uit. Zelfs de vloer en het plafond worden vernieuwd. De winkel wordt van top tot teen voorzien van de frisse, moderne Coop-stijl. Ook komt er nog meer aandacht voor vers. Zo kunnen klanten op de nieuwe groente- en fruitafdeling terecht voor losse tomaatjes, eieren en aardappelen en is het mogelijk om verse jus d’orange te tappen.”

Met nieuwe kassa’s, zelfscankassa’s, slijterij en een bloemen- en plantenafdeling is de winkel klaar voor de toekomst. De openingstijden blijven ongeveer gelijk: van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur, op vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 8 tot 18 uur.

Op maandag 18 maart om 18.00 uur wordt Coop Krimpen aan den IJssel feestelijk geopend.

Dit bericht is 1017 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief