Archieven

Dit bericht is 1403 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – De voorbereidingen voor ‘De Streekwinkel Krimpenerwaard’ zijn volop in ontwikkeling. In aanloop naar de daadwerkelijke opening, wordt er eerst een klantonderzoek gehouden. “We willen natuurlijk graag weten wie de toekomstige klanten zijn en welke wensen zij hebben”, aldus initiatiefneemster Corine de Haij.

De Krimpenerwaard heeft prachtige parels: lokale boeren, telers en producenten die op Krimpenerwaardse bodem de mooiste en lekkerste producten verbouwen of maken, geeft De Haij aan. “En die lokale parels willen we ook een podium geven in de op te richten Streekwinkel Krimpenerwaard. Een winkel middenin een dorpskern; een plek waar alle lokale producten onder een dak verzameld zijn. Makkelijk om een deel van de wekelijkse boodschappen te doen: groente, fruit, vlees, kaas…. Verser en lokaler kan gewoon niet. Of leuk als je een cadeaupakket nodig hebt.”

Meehelpen aan de winkel, kan door de enquête tussen 4 en 20 januari online in te vullen.

De Haij: “Onder de deelnemers aan de enquête wordt een leuk cadeaupakket met natuurlijk een aantal lokale producten verloot.”

Dit bericht is 1403 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Enquête Streekwinkel Krimpenerwaard

  • Op zich een positief initiatief. Maar de Krimpenerwaard is groot, in welke dorpskern wil men dit opzetten? Of wordt het een soort roulerende SRV kar? Als zo’n winkel binnen redelijk bereikbare afstand komt, ga ik er zeker gebruik van maken. Altijd interessant, lokale produkten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief