Archieven

Dit bericht is 1365 keer gelezen

HAASTRECHT – In Theater Concordia in Haastrecht was zondagmiddag de eerste editie van het Verhalencafé in de Krimpenerwaard: een nieuw initiatief van Stichting de Verhalencompagnie. Het Verhalencafé was direct al uitverkocht.

Het Verhalencafé is bedoeld voor ‘groene en rijpe’ vertellers. Er is een open podium voor iedereen die een verhaal wil delen. Daarnaast is er een optreden van een professioneel verteller.

Afgelopen zondag werd op het open podium verteld over de engelwortel, over Ophelia en haar schaduwtheater, werden gedichten van Henk Kooijman voorgedragen en het trieste familieverhaal van Van der Kop uit Schoonhoven.

Tussen de verhalen door zorgde goudsmid David Samson voor de muzikale draad. Na de pauze was de vloer voor Katty Wtterwulghe en David. Hun muzikale vertelvoorstelling maakte zo’n indruk dat er nog een tweede vertelling kwam.

Als de gulle bijdragen in de hoge hoed een indicatie zijn voor ‘dat smaakt naar meer’, dan zou het volgende Verhalencafé ook weer uitverkocht kunnen raken.

Dat café is op zondagmiddag 25 oktober met als gastverteller Gerda Hoogendijk met Het Wassende Water, naar het boek van Herman de Man.

Wie ook wil vertellen: voor het open podium zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via info@verhalenompagnie.nl. Wie wil komen luisteren kan een plaats reserveren via de website verhalencompagnie.nl.

Dit bericht is 1365 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief