Archieven

Dit bericht is 788 keer gelezen

outlawsLEKKERKERK – De vrienden Dik Koppenhagen en Dirk de Jager, kroegbaas en oud-chauffeur, wilden samen op de foto.

Beide rond de zeventig jaar waarop de trefwoorden Amerika-gangers, Route 66 en Vegas van toepassing zijn. Zo ontstond samen met fotograaf Ernst Klip het idee om de mannen vast te leggen als ‘outlaws’. Bijpassende kleding werd gevonden, de lokale manege hielp met paarden, een hondje van de hoefsmid erbij, fraaie locatie gespot bij een oude houten schuur aan de Wetering en zo kon de fotoshoot beginnen. Het resultaat mag er zijn, het is een ware stap terug in de tijd.

Omdat de foto’s zo bijzonder zijn worden ze woensdag 17 april getoond tijdens een speciale avond in de winkel van Slijterij Lenten in Lekkerkerk. Op deze avond zullen de twee vrienden in cowboykleding aanwezig zijn. Tevens staat er een optreden van een rockband op het programma. Een slideshow met beamer en canvasdoek op groot formaat, met daarop de fotoshoot en een echte bourbon proeverij maken de avond compleet.

Dit bericht is 788 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda

Een reactie op Ernst Klip legt Lekkerkerkers vast als ‘outlaws’ 🗓

  • De rockband in kwestie is overigens gewoon een singer/songwriter die onder de naam Stone Fox Emery een set met fantastische Americana neer zet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief