Archieven

Dit bericht is 941 keer gelezen

Proeverij Haastrecht

HAASTRECHT- Het Concordiaplein staat vol tijdens de Proeverij Haastrecht. Tegen de sfeervolle gevel van theater Concordia bouwt de organisatie een groot openluchtrestaurant met veertien open keukens waar de deelnemers hun gerechten bereiden of dranken serveren. Tijdens het eten worden de bezoekers vermaakt met muziek. 

Als de eerste bordjes zijn gevuld is ook het eerste optreden van de avond. Een heel bijzondere want de opening is voor Rozemarijn Spruit. Volgens Abel een opkomend Haastrechts talent die vorig jaar al een spontaan gastoptreden gaf. “Daarover was iedereen zo enthousiast dat we haar nu een compleet optreden hebben aangeboden”, zegt Simone Abel, een van de organisatoren.

Na dit optreden is de eerste ronde van het Nederlands Kampioenschap Kaasrollen, net als de Proeverij al een echte traditie in Haastrecht. Daarna starten ‘De Jongens van je weet wel’. Zij zullen vanachter de piano en de drum verzoeknummers vanuit het publiek spelen. In de eerste set zullen ze kiezen voor sfeervolle achtergrondmuziek, in de tweede set mogen ook de beentjes van de vloer.

Dit bericht is 941 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief