Archieven

Dit bericht is 1586 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – ‘Welkom, maar mag het iets zachter’. Dat is de slogan van een campagne die de Actiegroep Geluidoverlast Motorfietsen afgelopen jaar heeft gevoerd in de Krimpenerwaard.

Insteek was om motorrijders te informeren over de geluidsoverlast die sommige inwoners van de Krimpenerwaard ervaren en het verzoek hier rekening mee te houden.

Binnenkort wordt de campagne geëvalueerd samen met de gemeente Krimpenerwaard, politie en de Motorrijders Actie Groep (MAG).

“Vanzelfsprekend zijn we benieuwd of bewoners kennis hebben genomen van de campagne”, laat woordvoerder Tony Hardenberg weten. “Of ze het idee heeft dat de geluidoverlast is afgenomen, of ze geluidsoverlast hebben gemeld bij politie of gemeente en of ze suggesties of voorstellen hebben voor nieuwe acties komend jaar. Kortom, wij horen graag de mening van bewoners van de Krimpenerwaard.”

Belangstellenden kunnen deelnemen aan een enquête op www.geluidoverlast-krimpenerwaard.com.

Dit bericht is 1586 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Evaluatie campagne geluidsoverlast motoren Krimpenerwaard

  • jammer wat een geluid brengen de motoren met zich mee dit geeft erg veel overlast kunnen met tijden elkaar niet meer verstaan bij een normaal gesprek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief