Archieven

Dit bericht is 331 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Wie wordt de ‘Stem van de Waard’? Na een eerste selectieronde zijn er 24 kandidaten over. Zij gaan vanaf eind januari de uitdaging aan. Wekelijks bieden Het Kontakt en RTV Krimpenerwaard een nadere kennismaking met een aantal deelnemers aan deze talentenjacht.

Naam: Fibian Sait
Leeftijd: 30 jaar
Woonplaats: Gouderak
Beroep: HR professional

Fibian doet mee, omdat ze benieuwd is naar wat ze met haar stem kan. “Ik zing al zolang ik kan. Eerst thuis in de badkamer, maar in mijn tienerjaren zong ik in muziekbandjes met vrienden. Daarmee trad ik ook regelmatig op. Toen ik de oproep voor de Stem van de Waard voorbij zag komen, dacht ik: ‘dat is wel iets voor mij’. Ik ben verder niet muzikaal geschoold, maar niet geschoten is altijd mis.”

Fibian volgde drie jaar geleden haar vriend, die al eerder in Nederland woonde.
“Hij kwam hier als kennismigrant en na enkele vakanties in Nederland ben ik hier ook komen wonen. Eerst in Dordrecht en na twee jaar zijn we naar Gouderak verhuisd.”

Ze hoopt ooit eens voor een groot publiek te mogen zingen. “Het zou mooi zijn om een show neer te zetten met een grote groep mensen, waarbij het publiek met een goed gevoel naar huis gaat.”

Fibian luistert zelf het liefst naar popmuziek. “Ik heb niet echt een specifiek idool, maar ik hou van liedjes van Katy Perry, Dua Lipa of Taylor Swift. Het mooiste optreden tot nu toe was er een van Nielson. Hij deed een theateroptreden met zijn band. Dat vond ik wel heel bijzonder.”

Fibian was onlangs te gast in de studio van RTV Krimpenerwaard. Daar trad ze op tijdens de Kerstmarathon. De video kunt u hieronder bekijken.

Foto’s: Janet de Graas

Dit bericht is 331 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief