Archieven

Dit bericht is 986 keer gelezen

Familie Schep op de flat in Rotterdam

Rianne de Wit, Jaap Schep en de kinderen Eva en Tim op de flat in Rotterdam

BERGAMBACHT – Zet een boerenfamilie een week lang op een flatje drie hoog in Rotterdam. En tijdens dat verblijf vertoeven de bewoners van de flat op de boerderij. Dit zijn de ingrediënten voor de televisieserie ‘Jouw stad, ons dorp’ welke komende donderdag 17 januari van start gaat op NPO1. Een zesdelige serie waar de familie Schep van Kaasboerderij Schep uit Bergambacht aan heeft meegewerkt.

“Enige tijd geleden werden wij benaderd door de producer van dit programma”, vertelt Rianne in de uitzending op zaterdagmiddag bij RTV Krimpenerwaard. “Ze waren op zoek naar mensen die wonen op een boerderij, die met hun hele gezin, voor een week lang zouden willen ruilen met een gezin in een stad. En dat hebben we gedaan.”

d83f72ea-1585-426f-82ba-a889e91afadd

Zo kwam de familie Schep een week lang terecht op een flat in Rotterdam. “De kinderen werden iedere dag door een busje gehaald en gebracht naar school. Dat was goed geregeld”, aldus Rianne. “Het was geen vakantie, we hebben ons niet verveeld. Er waren de gehele dag door opnamen. Het was heel bijzonder om mee te maken, ook de kinderen vonden het erg leuk.” De familie uit Rotterdam heeft op hetzelfde moment intrek genomen op de kaasboerderij. Ook voor hen was het een hele ervaring. “Ze hebben meegeholpen met de werkzaamheden. Ons personeel heeft gezorgd dat alles in die week geregeld werd.” Op de vraag of Rianne nu graag in een stad zou willen wonen, wordt het antwoord snel gegeven. “Nee, oost west, thuis best. Laat ons maar op de boerderij.”

De  zesdelige televisieserie Jouw stad, ons dorp is vanaf donderdag 17 januari wekelijks te zien vanaf 21.30 uur op NPO1. De belevenissen van de familie Schep zien we in de laatste aflevering op donderdag 21 februari.

De familie uit Rotterdam die een week gebivakkeerd hebben op de kaasboerderij

De familie uit Rotterdam die een week gebivakkeerd heeft op de kaasboerderij

Dit bericht is 986 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief