Archieven

Dit bericht is 1978 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Ondernemers, betrokken (bouw)partijen en afgevaardigden vanuit de gemeente Krimpenerwaard waren vrijdag uitgenodigd voor een feestelijke gebeurtenis op bedrijventerrein Zevender in Schoonhoven.

Daar vierden aanstaande gebruikers en de betrokken partijen het feit dat de ‘eerste’ paal van het tweede bedrijfsverzamelgebouw werd geslagen. In het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw nemen de bedrijven VSE, DUS dienstverlening, VDI Lopik en SMVL hun intrek.

De ontwikkelingen op bedrijventerrein Zevender volgen elkaar vlot op. In de achterliggende jaren zijn er al veel bedrijfspanden gerealiseerd. Aan een groot deel van deze huisvesting leverde Verstoep bouwadvies en architectuur een bijdrage. Met de aankoop van de laatste fase van bedrijventerrein Zevender door Verstoep Ontwikkeling lag er een flinke uitdaging in het verschiet.

De bouwwerkzaamheden voor het eerste bedrijfsverzamelgebouw zijn in april begonnen. De contouren van dit gebouw zijn inmiddels goed zichtbaar. Met het slaan van de ‘tweede’ eerste paal zijn de bouwwerkzaamheden van het tweede bedrijfsverzamelgebouw afgetrapt. Bouwbedrijf Versluis Spelt uit Polsbroek zal de bouwwerkzaamheden uitvoeren.

Wethouder Leon de Wit sprak zich positief uit over de recente ontwikkelingen op bedrijventerrein Zevender: “Als gemeente zijn we blij dat deze bedrijven zicht vestigen binnen de gemeente Krimpenerwaard en daarmee een bijdrage leveren aan de vitaliteit en werkgelegenheid binnen onze gemeente.”

Ondernemers met de ambitie om een bedrijfspand te kopen of huren kunnen contact opnemen met Verstoep: www.verstoep.nl.

Dit bericht is 1978 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief