Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 1899 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Na een flinke verbouwing gingen zaterdagochtend de deuren open van het nieuwe pand van GreenPicnic Shop aan de Haven 55 in Schoonhoven.

De derde plek aan de Haven voor GreenPicnic. Ditmaal viel het oog van eigenaresse Marjolein Verhoef op het pand waar voorheen Intertoys gevestigd was. Met de Feest-Mobiele Eenheid werden de verbouwingsinspanningen van de afgelopen maanden gevierd.

Tachtig procent van de verkoop van GreenPicnic Shop gebeurt online. En tóch verhuisde ondernemer Marjolein Verhoef naar een groter pand. “Ik kan mijn collecties opslaan in een grote loods, maar ook in een winkel waar ik de producten kan etaleren. Dan kies ik voor het laatste.” Marjolein startte GreenPicnic oorspronkelijk vanuit huis. Maar de opslagruimte daar werd snel beperkt. “Toen ben ik een pand gaan huren aan de Haven. Online trekt GreenPicnic ander publiek dan offline. De website wordt gevonden door mensen die zich al – de een meer dan de ander – aangetrokken voelen tot duurzame producten. Bij de offline winkel is dat niet perse zo. Mensen lopen langs de Haven, komen even binnen en worden verrast hoe leuk duurzaam kan zijn. Dit is uiteindelijk de belangrijkste reden geweest dat ik destijds aan Greenpicnic ben begonnen. Om iedereen te motiveren duurzamer te consumeren en te laten zien hoe simpel je een verschil kunt maken voor het milieu. Maar vooral ook hoe mooi en betaalbaar deze producten zijn.”

De feestboog van Schoonhoven Partners en BIZ Centrum Schoonhoven, onderdeel van de Feest-Mobiele Eenheid (FME), werd zaterdag geplaatst voor de ingang van GreenPicnic.

De FME is een pop-up feest waarmee ondernemerssuccessen samen gevierd worden door middel van de grote feestboog, een bedrijfsbezoek en een alcoholvrije consumptie voor het personeel.

Dit bericht is 1899 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief