Archieven

Dit bericht is 1457 keer gelezen

SCHOONHOVEN -Vanaf september heeft Het Cultuur Station bewezen te voorzien in een behoefte. Komende zaterdag 13 juli is er een feestelijk festival vanwege de afsluiting van dit eerste, succesvolle seizoen. 

“Het is zo gaaf wat er allemaal gebeurd is”, aldus een enthousiaste Evelien Isphording afgelopen zaterdagmiddag in de uitzending bij RTV Krimpenerwaard. Samen met Marlou Koevoets bestiert zij Het Cultuur Station, het broeinest van ideeën en culturele uitingen op gebied van theater, muziek en film. “We hebben samen ongelooflijk hard gewerkt maar het was het waard.” Op het moment dat we Evelien spraken was zij bezig met maar liefst negen verschillende voorstellingen.”Het is nu een hele drukke periode, het blijft maar doorgaan.”

Komende zaterdag een feestelijke afsluiting van dit eerste, succesvolle seizoen. Het festival ‘Achter het Station’ wordt vanaf 12.00 uur ‘s middags gehouden. “Er vinden zes voorstellingen plaats, een leerlingenconcert met een liveband en er worden films getoond. In de avond zijn er verschillende bandjes en is er een dj. Ook is er de gehele tijd van alles te eten en te drinken”, geeft Evelien aan. “We knallen echt het  seizoen uit.”

Na de zomervakantie start Het Cultuur Station in de eerste week van september met het nieuwe seizoen. Op zaterdag 21 september wordt een open dag gehouden.

Dit bericht is 1457 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief