Archieven

Dit bericht is 1184 keer gelezen

REGIO – Het fietsknooppuntennetwerk Oudewater-Vlist is uitgebreid met het fietspad tussen de Hoenkoopse Buurtweg en het riviertje de Vlist. Wethouders Bert Bening (Krimpenerwaard) en Bas Lont (Oudewater) hebben donderdag dit nieuwe stuk officieel in gebruik genomen.

In een groot deel van Nederland, waaronder de gemeenten Oudewater en Krimpenerwaard, ligt een uitgebreid recreatief routenetwerk voor fietsers. Het fietspad tussen de Hoenkoopse Buurtweg en de rivier de Vlist ontbrak echter in dit netwerk.

Het Routebureau Utrecht en Groenalliantie Midden-Holland hebben dit fietspad nu aan het fietsknooppuntennetwerk toegevoegd.

Veel recreanten bepalen aan de hand van fietsknooppunten waar ze heen gaan. Ze fietsen van punt naar punt. Door de toevoeging van het nieuwe fietspad kunnen recreanten nu ook kennismaken met het open weidegebied tussen Oudewater en Krimpenerwaard. De benodigde knooppuntborden en overzichtsborden zijn geplaatst. De uitbreiding is ook terug te vinden op internet en op de diverse fietsknooppuntenapps. Te zijner tijd wordt ook de papieren overzichtskaart aangepast.

Foto: Twitter/Bas Lont.

Dit bericht is 1184 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief