Archieven

Dit bericht is 1378 keer gelezen

HAASTRECHT – Donderdag 27 februari is er weer een Concordia Filmavond in Theater Concordia Haastrecht met dit keer de film ‘Cafarnaúm’.

Cafarnaúm (Engelse titel: Capernaum) is een Libanees-Frans-Amerikaanse film uit 2018 van Nadine Labaki. De 12-jarige Libanese jongen Zain rebelleert tegen het leven dat hem wordt opgedrongen. Hij loopt weg van huis… Dit leidt tot een ongelooflijke roadtrip, met nieuwe vriendschappen en allesbeslissende keuzes.

Wanneer zijn zusje wordt uitgehuwelijkt aan een oudere lokale groenteboer, besluit Zain (gespeeld door Zain Al Rafeea) weg te lopen van huis. Hij vindt onderdak bij een illegale immigrante en past op haar baby wanneer zij werkt. Zij wordt echter opgepakt, waarop hij in haar huis blijft wonen en de baby blijft verzorgen. Na verloop van tijd wordt het slot van de deur echter vervangen, waarop ze dakloos worden.

Film is in het Arabisch, met Nederlandse ondertiteling.

Aanvang om 20.15 uur. De film draait in Theater Concordia op groot scherm. Kaarten (à 8,- euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia en vooraf aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

Dit bericht is 1378 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief