Archieven

Dit bericht is 765 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL – De activiteitenagenda van Stichting Synerkri staat deze zomer bomvol! Tijdens de ZomerBoog is er in Krimpen aan den IJssel van alles te beleven voor alle leeftijden. Denk aan sport- en danssclinics, speurtochten, kleurwedstrijden, een buurtcamping én levend bingo. Kortom, je hoeft je geen moment te vervelen in de zomervakantie!

Op zondag 31 juli stonden er twee sportclinics op de agenda, geheel in het teken van weerbaarheid. Kinderen van 3 tot en met 6 jaar en van 6 tot en met 13 jaar konden zich vooraf inschrijven. De sportclinics werden gegeven door Bo Rook van BR Sports en tevens succesvol lid van het Nederlands Taekwon-Do Team.

Ruim 25 kinderen stonden zondagmorgen al vroeg in de startblokken voor een les Taekwon-Do van Bo. Allereerst de leeftijdsgroep van 3 tot en met 6 jaar, waarin de kinderen op speelse wijze werden uitgedaagd met de basistechnieken van Taekwon-Do. Om 11:30 uur startte de tweede leeftijdsgroep van 6 tot en met 13 jaar. Al snel klonken de Koreaanse Taekwon-Do termen zoals jirugi, dwit chagi, makgi en nog veel meer door Sporthal de Boog in Krimpen aan den IJssel.

Zowel ervaren als onervaren kinderen kunnen gezellig meedoen met de sportclinic. Een aantal kinderen die zich hadden aangemeld voor de sportclinic zijn ook lid van de lokale Taekwon-Do club.

De kinderen vormen tweetallen en krijgen tijdens de oefeningen uitleg en persoonlijke begeleiding. Taekwon-Do is de uitgelezen sport voor kinderen om zichzelf te ontwikkelen en om zichzelf weerbaar te maken. Bovendien leren ze tijdens de oefeningen meer over zelfvertrouwen. De clinics zijn gratis toegankelijk voor alle Krimpense kinderen en ouders en begeleiders zijn van harte welkom om te komen kijken.   

De activiteitenagenda van Synerkri gaat ook in augustus gewoon door. Op zaterdag 20 augustus en zondag 21 augustus worden er weer een aantal sportclinics weerbaarheid gegeven door Bo Rook. Nieuwsgierig? Houd de activiteitenagenda in de gaten: Activiteitenagenda | Synerkri

met dank aan: Elise Pin

Dit bericht is 765 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief