Archieven

Dit bericht is 16925 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Veehouder Floor de Jong is veel in het nieuws gekomen door de kap van wilgen als protestactie tegen het stikstofbeleid. RTV Krimpenerwaard is bij Floor geweest en hebben hem om een reactie gevraagd die te zien is in deze video. 

Dit bericht is 16925 keer gelezen

Deel dit:

5 Reacties op Floor de Jong reageert op wilgenkap en stikstofbeleid (Video)

 • Hij heeft het niet over zijn miljoenensubsidies…wel over de publieke opinie. En voor de natuur maakt het niet uit of je je eigen wilgen vernielt of die van een ander. Van een gemeenteraadslid verwacht je een verstandiger verhaal!

 • Deze man is Christen-politicus? Een schande voor de SGP!

 • Dit is weer een criminele actie van een stomme boer!!!
  Ze willen ook niet zien dat vooral heel veel jonge mensen
  geen vlees vis en melkproducten meer willen eten vanwege de afschuwelijke manier waarop dieren worden misbruikt en uitgemolken! En dan hakt zo’n dombo ook nog bomen om die voor goede lucht zorgen. Onbegrijpelijk!

 • en dan die fietser die “toevallig” langs komt, wat een toneelspel 😆

 • Ga eens praten met de bionische boeren, boer Floor. Daar schiet je meer mee op dan knotwilgen slopen. Schandalige actie!
  Vraag je eens af waarom de kringloop wordt doorbroken, de bijen verdwijnen en de wormen zich steeds verder onder de grond terugtrekken? Het grondwater wordt verpest, de grond inklinkt ect ect. Ga daar met zijn allen voir demonstreren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief