Archieven

Dit bericht is 737 keer gelezen

LEKKERKERK – Sinds kort is Football Academy MochaSports ook gevestigd in Lekkerkerk. Op het terrein van VV Lekkerkerk trainen zij jongeren vanaf de leeftijd 7 t/m 19 jaar. De begeleiding houd niet op bij het voetballen, er is ook begeleiding buiten het veld. “Wij bieden profesionele trainingen aan op het gebied van : techniek, coordinatie, conditie etc.” Laat Mohammed, een van de trainers, aan ons weten. 

Mochasports Football Academy is opgericht door twee jonge gedreven trainers. Twee jonge mannen die hun voetbalcarrière in de jeugd hebben doorlopen in Nederland en voornamelijk in het buitenland op professioneel niveau. “Doordat wij als spelers in aanmerking kwamen met diverse trainers en scouts, trok het ons aan om ons meer te verdiepen in de voetbalwereld. Zo hebben wij ook enige tijd scoutwerk en stages moeten afnemen van verschillende spelers in Engeland. Wij wisten meteen wat wij wilden doen na het voetballen en zijn wij ons verder gaan focussen op de trainerschap.”

“Wij wilden een steentje bijdragen in de ontwikkeling van de spelers. Wij wilden de spelers in hun kracht zetten door hun opgevallen kwaliteiten te vergroten en door te werken aan hun leerpunten. Dit willen wij doen door in kleine groepen trainingen te geven waarbij de individuele ontwikkeling en aandacht centraal staat. Zo zijn wij tot het besluit gekomen om MochaSports Academy te laten opbloeien tot een voetbalschool” laat Chahid weten.

De naam is ontstaan uit de combinatie van de namen van de trainers. Trainer Mohammed (Mo) & trainer Chahid (Cha).

Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.mochasports.nl .

Dit bericht is 737 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief