Archieven

Dit bericht is 566 keer gelezen

bushokjeKRIMPENERWAARD – De politie constateert de afgelopen drie jaar een forse toename van vernielingen aan ruiten van bushokjes in de Krimpenerwaard. In 2016 gingen er 18 ruiten aan diggelen, in 2017 35 en tot augustus 2018 waren dit er al 66.

De vernielingen werden vooral in het weekend gepleegd langs de provinciale wegen N207 en N210 binnen de gemeente Krimpenerwaard. Ook zijn er afgelopen jaar wel eens ruiten van fietsenstallingen, nabij de abri’s, vernield en werden er bij een graafmachine die langs de N210 stond alle ramen kapot gemaakt.

In het weekend van 19 op 20 januari is er weer een ware slooptocht geweest van Gouda tot aan Lekkerkerk, waarbij vijftien ruiten zijn vernield bij verschillende haltes. De schade loopt ondertussen al op tot in de tienduizenden euro’s.

De politie is dringend op zoek naar getuigen die wellicht meer informatie over de vernielingen hebben, of die misschien wel weten wie hiervoor verantwoordelijk is. Ook roept zij burgers op extra waakzaam te zijn en bij verdachte/heterdaad situaties altijd 112 te bellen.

Dit bericht is 566 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief