Archieven

Dit bericht is 562 keer gelezen

HAASTRECHT – Francis van Broekhuizen treedt zaterdag 19 februari op in Theater Concordia in Haastrecht met de voorstelling ‘Bij twijfel hard zingen’. Zij speelt deze avond twee voorstellingen, één om 18.30 uur en één om 20.15 uur.

Francis is een van de meest veelzijdige sopranen van Nederland, die haar overtuigd zangtalent combineert met een unieke en ontwapenende podiumpersoonlijkheid.

Sinds 2005 is Francis freelance-operazangeres. Ze studeerde in 2004 cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam en The Dutch National Opera Academy. In dat jaar was Francis ook finaliste en prijswinnares tijdens het Christina Deutekom Concours in Enschede.

Francis is een dramatische sopraan. Naast haar werk in opera geeft ze liedrecitals en is ze regelmatig als gast te horen in diverse radio- en tv-programma’s. Zo heeft ze haar eigen rubriek Aria Varia op maandagochtend om 8.45 uur bij De ochtend van 4 van Margriet Vroomans. Ook hebben zij samen podcasts gemaakt over allerlei onderwerpen in de klassieke muziek. Deze zijn te vinden op de site van Radio 4.

Kaarten à 17,50 euro zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

Dit bericht is 562 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief