Archieven

Dit bericht is 1496 keer gelezen

LEKKERKERK- Het is nu ook weer niet zo dat Frank Snoei tijdens een gemiddelde vakantie meer meemaakt dan andere campinggasten of vakantiegangers. Maar feit is dat bijzondere momenten tijdens zijn verblijf op een camping, in een hotel, op een strand of in een pretpark hem zelden ontgaan. Hij observeert graag mensen en gebeurtenissen in zijn omgeving, slaat wat hij ziet op in zijn geheugen en maakt daar na thuiskomst een prettig leesbaar verhaaltje van. Kleine gebeurtenissen worden, al of niet aangevuld met wat eigen fantasie van de auteur, ook voor zijn lezers grappig en herkenbaar.

Frank zet er regelmatig één op zijn facebook-pagina en besloot er vorig jaar een stuk of twintig te bundelen in een door hemzelf via boekscout uitgegeven boekje, dat de titel Campingbelevenissen meekreeg. Dat bleek een succes. De eerste druk was snel uitverkocht en een tweede druk volgde. Dat smaakte naar meer en ruim een jaar na Campingbelevenissen volgt Vakantiebelevenissen. Wederom een verzameling van meer dan vijftien verhaaltjes over de dingen die Frank en zijn gezin overkwamen tijdens hun vakanties. Nu niet alleen op de camping maar ook tijdens uitstapjes in hun tijdelijke omgeving.

Tekstbureau
Op zaterdag 4 september presenteert Frank Snoei zijn tweede boek tijdens de eerste braderie sinds enkele jaren in het centrum van Lekkerkerk. Voor de speciale braderieprijs van 14,95 euro is het boek die dag te koop. In zijn kraam heeft hij zijn eerste boek dan ook nog op voorraad en geeft hij bovendien graag informatie over de activiteiten van zijn tekstbureau. Want dat doet Frank naast zijn baan bij de gemeente ook nog. Hij schrijft op verzoek teksten voor uiteenlopende gelegenheden. Voor een bedrijfsbrochure bijvoorbeeld, voor een advertentie of voor een in memoriam van een overledene. “Wie voor wat voor gelegenheid dan ook iets op papier wil zetten en daar zelf niet goed uitkomt, kan bij mij terecht.” Alle informatie daarover is te vinden op www.tekstbureausnoei.nl. Via die site zijn Frank’s boeken trouwens ook te bestellen.

Dit bericht is 1496 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief