Archieven

Dit bericht is 613 keer gelezen

download (2)REGIO – Eind november traden ze op in Het Kwartier in Stolwijk. Net voor de jaarwisseling waren ze smaakmaker tijdens het Tot 2000 Café in Concordia Haastrecht. De band ‘FunkThis’ timmert goed aan de weg. De zevenkoppige band is vrijdag 18 januari aanwezig in het Muziekhuis Oudewater.

“Het optreden in de Krimpenerwaard was heel fijn. We werden zeer gastvrij ontvangen”, vertelde zangeres Manon Sterk afgelopen zaterdagmiddag in de uitzending bij RTV Krimpenerwaard. “De band bestaat sinds januari 2018 en we gaan erg goed. Doordat de meeste bandleden al enige tijd in de muziek actief zijn hebben we een groot netwerk. We spelen voornamelijk soul, disco, funk, pop en af en toe een uitstapje naar de cheesy classics en hiphop”, geeft Manon enthousiast aan.

Vrijdag 18 januari speelt FunkThis in het Muziekhuis in Oudewater. In dit historische gebouw worden dagelijks muzieklessen en uitvoeringen gegeven op gebied van theater, dans en muziek. De band B.I.R.D. zal de avond openen, waarna FunkThis verder het feestje op zal pakken. Aanvang 20.00 uur. De entree bedraagt vijf euro per persoon.

Dit bericht is 613 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief