Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 1412 keer gelezen

HAASTRECHT – De band Fuse treedt vrijdagavond 29 november op in Theater Concordia in Haastrecht.

Vergeet maar even wat je denkt te weten over klassieke muziek, violen of ongemakkelijke concertgewoontes. Fuse neemt je in no time mee in hun muzikale wereld, waarvan je achteraf pas weet dat je er behoefte aan had. Het vonkt, het prikkelt en het schuurt bij dit eigenwijze zestal met hun herkenbare geluid.

In de wereld van Fuse vind je sporen van jazz, barok- en volksmuziek, swing, minimal music en improvisaties, die van ieder concert een nieuwe ontdekking maken.

Fuse speelt zich al jaren in de kijker als de huisband van het tv-programma Podium Witteman.

Debuutalbum Studio is in 2017 genomineerd voor de Edison Klassiek Publieksprijs en onlangs verscheen de opvolger Studio 2, met bijzondere bewerkingen van muziek van onder meer Simeon ten Holt, Thelonious Monk, Johann Sebastian Bach, Maurice Ravel, de Yellowjackets en Manuel de Falla. Afgelopen zondag is bij Podium Witteman bekend gemaakt dat Fuse de Edison publieksprijs heeft gewonnen voor hun album Studio 2.

Het concert in Concordia begint om 20.15 uur. Kaarten (à 25,- euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

Dit bericht is 1412 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief