Archieven

Dit bericht is 1230 keer gelezen

GOUDERAK – Met het tekenen van de fusieakte, is de eenwording van Woningstichting Gouderak en Mozaïek Wonen uit Gouda een feit. Afgelopen woensdag was het officiële moment.

Mozaïek Wonen is nu de nieuwe verhuurder van de woningen die Woningstichting Gouderak in eigendom heeft. Atti Poelstra, directeur-bestuurder van Woningstichting Gouderak: “Als woningstichting zijn we blij met de fusie, vooral voor onze huurders en woningzoekenden die we nu goede dienstverlening kunnen blijven bieden.”

Uit onderzoek is gebleken dat Woningstichting Gouderak als kleine organisatie onvoldoende in staat de volkshuisvestelijke opgaven en de steeds ingewikkeldere wet- en regelgeving op te pakken. Hierdoor kan ze niet meer garant staan voor de kwaliteit van haar dienstverlening aan haar huurders. Dit was de belangrijkste reden om tot een fusie over te gaan.

Naast de dienstverlening neemt Mozaïek Wonen de verantwoordelijkheid voor de volkshuisvesting in Gouderak over, ook als het gaat om het verbeteren en verduurzamen van de woningen en het bouwen van nieuwe sociale huurwoningen.

Mozaïek Wonen houdt het kantoor in Gouderak twee dagdelen per week open. Daarnaast is Mozaïek Wonen bereikbaar via de gebruikelijke kanalen: telefoon, e-mail en zijn huurders welkom op het kantoor in Gouda en Moordrecht. Voor woningzoekenden blijft www.wonenindekrimpenerwaard.nl de plek om op zoek te gaan naar een woning in Gouderak.

Mozaïek Wonen verhuurt ongeveer 10.000 woningen in Gouda, Bodegraven, Nieuwerbrug en Moordrecht. Woningstichting Gouderak had 370 woningen in haar bezit in Gouderak.

Dit bericht is 1230 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief