Archieven

Dit bericht is 880 keer gelezen

kameelKRIMPEN A/D IJSSEL – Opgelet, er is een kameel ontsnapt! Bezoekers van het centrum van Krimpen aan den IJssel kunnen ‘m zaterdag 8 december zomaar tegenkomen. Een echte kameel, weggelopen uit het kerstsprookje ‘Tobias en zijn kameel’.

De kameel met Tobias houdt een kleine tocht door het centrum vanaf ongeveer 13.30 uur met kinderen er voor en er omheen, die muziek maken en dansen. De optocht eindigt bij theater de Tuyter. Tobias vraagt daar aan de directeur of hij in het theater een voorstelling mag geven over zijn avonturen met de kameel. Dat zal best wel mogen….

Onderweg worden kamelenbrokken uitgedeeld. Kinderen vinden die ook heel lekker. Iedereen is welkom om te komen kijken en om mee te lopen. De kameel wil graag geaaid worden. En aan het eind bij het theater wil Tobias wel even z’n plaatsje op de kameel afstaan, zodat kinderen zelf kunnen voelen hoe lekker dat zit, zo tussen twee bulten.

De vertel-voorstelling in theater de Tuyter op woensdag 12 december begint om 14.30 uur. De entree bedraagt 7,50 euro. Reserveren is mogelijk via podiumplein.nl. Veertien enthousiaste kinderen acteren en dansen mee in de voorstelling

Gratis boek
Alle kinderen die de voorstelling bezoeken krijgen in de slotakte als kerstgeschenk het gelijknamige boek ‘Tobias en zijn kameel’ mee naar huis.

Dit bericht is 880 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief