Archieven

Dit bericht is 1076 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Een medewerker van de gevangenis in Krimpen aan den IJssel is dinsdag mishandeld door een gedetineerde. Hij werd geschopt en geslagen en was korte tijd bewusteloos.

Aanleiding was onenigheid tussen gedetineerden op een afdeling. De medewerker verzocht twee gevangenen naar hun cel te gaan om de rust op de afdeling terug te laten keren. Eén gedetineerde weigerde dit en sloeg onverwacht de medewerker, die hierdoor met zijn hoofd tegen een metalen deur viel en het bewustzijn verloor.

Vervolgens schopte de gedetineerde de op dat moment weerloze medewerker meermalen. Toegesnelde mede-gedetineerden hebben de medewerker direct geholpen en ontzet. Eén van hen drukte de alarmknop in, waarop overig personeel snel ter plaatse was.

De agressieve gedetineerde is in de isoleercel geplaatst, dezelfde dag opgehaald door de politie en aangehouden voor deze zaak. Tegen hem is aangifte gedaan. De medewerker is door een arts onderzocht en behandeld. Hij maakt het naar omstandigheden goed.

Dit bericht is 1076 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief