Archieven

Dit bericht is 575 keer gelezen

HAASTRECHT – Gemaal De Hooge Boezem in Haastrecht maakt kans op tienduizend euro van het ANWB Fonds om een traplift te realiseren. Deze voorziening staat hoog op haar verlanglijstje.

De campagne ‘ANWB Fonds helpt je op weg’ deelt tienduizend euro per provincie uit aan het meest inspirerende maatschappelijke project. Stemmen kan nog tot 24 november via anwb.nl/stem.

In Gemaal De Hooge Boezem achter Haastrecht kunnen bezoekers zien en horen hoe we in het westen van Nederland vanaf het jaar 1000, ver onder zeeniveau, toch kunnen wonen, werken en recreëren. Ook mindervalide mensen kunnen de verschillende afdelingen in het museum bekijken, behalve de filmruimte op de eerste verdieping. Met een traplift kunnen zij daar wel komen. Al jaren staat zo’n lift op het verlanglijstje van het Gemaal. Met heel veel stemmen hoopt het Gemaal op een bijdrage uit het ANWB Fonds om daarmee deze lift met bijvoorbeeld Koninklijke Otolift te kunnen realiseren.

Op anwb.nl/stem onder Zuid-Holland staat het Gemaal genoemd als een van de acht projecten uit deze provincie, waarop gestemd kan worden. Begin 2021 worden de cheques uitgereikt aan de provinciale winnaars.

Dit bericht is 575 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief