Archieven

Dit bericht is 2252 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Gemeente Belang Krimpenerwaard wil dat er een evaluatie komt van de herinrichting van Buiten de Veerpoort in Schoonhoven. De lokale partij dient daartoe een motie in bij de raadsvergadering van begin november.

Gemeente Belang Krimpenerwaard stond zaterdag met een kraam op Bartholomeusdag Schoonhoven. Een veel terugkerend onderwerp van gesprek was volgens fractievoorzitter Willem Schoof de aanpak van het terrein Buiten de Veerpoort. “Het project werd zowel positief als minder positief beoordeeld door de bezoekers aan onze kraam”, aldus Schoof. “De opmerkingen varieerden van ‘het was hoog nodig dat er wat gebeurde op deze locatie’ tot ‘er wordt lukraak geparkeerd en er zijn al enkele valpartijen geweest’. Ook ging het over het opstellen van fietsen voor het veer en het groenonderhoud rond het standbeeld van Olivier van Noort.”

Gemeente Belang Krimpenerwaard is van mening, dat na afronding van het heririchtingsproject er nu een evaluatie moet volgen. “Daar waar nodig moeten verbeterpunten aan de gemeenteraad voorgelegd worden.”

Dit bericht is 2252 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief