Archieven

Dit bericht is 1144 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- Inwoners van de Krimpenerwaard kunnen vanaf 1 augustus hun rijbewijs online verlengen. Dat laat gemeente Krimpenerwaard weten op haar website. De verlenging kan worden aangevraagd via de website van de RDW.

Na de aanvraag kunnen inwoners het rijbewijs al na twee werkdagen ophalen op het gemeentekantoor in Stolwijk. Het online aanvragen van een rijbewijs is alleen mogelijk voor het verlengen van het rijbewijs of bij uitbreiding van een categorie. “Iemand die voor het eerst een rijbewijs aanvraagt, moet hiervoor nog wel naar het gemeentekantoor”, laat de gemeente weten.

Werking
De aanvraag begint met het laten maken van een foto bij een door de RDW erkende fotograaf of fotocabine. Zij versturen vervolgens de foto digitaal naar de RDW.

“Daarna kunt u met de Digid-app met ID-check makkelijk en snel de aanvraag doen via de website van RDW. Na twee werkdagen kan het rijbewijs worden opgehaald op het gemeentekantoor in Stolwijk. Voor het afhalen van uw rijbewijs maakt u een afspraak via onze website”, aldus gemeente Krimpenerwaard.

Dit bericht is 1144 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief