Archieven

Dit bericht is 1284 keer gelezen

websiteKRIMPENERWAARD – Wethouders Janette Hofman en Bert Bening hebben donderdagmiddag op feestelijke wijze de nieuwe website van de gemeente Krimpenerwaard gelanceerd.

De nieuwe website is overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Belangrijke informatie is eenvoudig te vinden.

De meest bezochte pagina’s, zoals rijbewijs, paspoort en verhuizing doorgeven, staan centraal op de nieuwe homepage. Zo kunnen bezoekers eenvoudig en in een paar klikken een afspraak maken of een digitale aanvraag indienen.

Ook is de website uitgebreid met een voorleesfunctie. Dit maakt de website beter toegankelijk voor mensen die minder goed kunnen lezen.

Samen met inwoners
Voor het verbeteren van de website werkte de gemeente samen met een groep inwoners. Zij hebben meegedacht over de menustructuur van de nieuwe website. Daarnaast zijn zij betrokken bij het optimaliseren van een aantal van de meest gebruikte pagina’s.

Fotowedstrijd
In februari organiseerde de gemeente een fotowedstrijd voor de nieuwe website. Uit alle inzendingen is een selectie gemaakt. De jury heeft de foto van Emmy van Vliet uitgekozen als winnende foto. Haar foto van de boezemmolen bij de Vlist in de buurt van Haastrecht, staat de komende tijd prominent op www.krimpenerwaard.nl.

Dit bericht is 1284 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief